Eryaman Dershane

En Yakın Dershane

Eryaman, Dil Devrimi Cad.
285 Sk. No:4, Etimesgut / Ankara

Hemen Ara

0552 578 57 93

E-Posta

info@eryamanortadogulular.com

12.Sınıf

– Köklü ve deneyimli yazar kitlesinden oluşan  Palme yayınlarının başarı setleri ve bizlerin alanında uzman kadrosu  ile başarı odaklı,kaliteli ve disiplinli bir öğrenim süreci hedefliyoruz.


– 18 temmuz-26 ağustos tarihleri arasında  hızlandırılmış  9 ve 10. sınıf konularını kapsayan 6 hafta/ 96 saat yaz kampı ile geçmişe dönük eksikleri  kapatıyoruz. Yaz kampında amacımız öğrencilerimizi yeni döneme adapte ederken  aynı zamanda bu  zorlu sınava ‘’nasıl’’ çalışmaları gerektiğini aktarmak ve ‘’sınav öğrencisi’’ bilincini oluşturmaktır.


 -Eylül ayı itibariyle yeni dönemimizde haftalık 22 saatlik ders ve her hafta deneme/tarama sınavı uygulaması yapıyoruz.(Devamlılık zorunlu)


– Başarıyı hedeflerken öğrenci takibine önem  veriyoruz. Kayıt esnasında velilerimizin telefonlarına kurulan öğrenci takip sistemimizle  online erişim imkanı sağlıyoruz.


-Öğrenci-veli-kurum üçgeninde koordinasyonu etkin ve iletişim  halinde tutmak için iki haftada bir rehberlik servisimiz,ayda bir defa da koç öğretmenimiz tarafından arama sağlıyoruz.


-Rehberlik servisimizle, haftalık uygulanan deneme sınav sonuçlarına göre, bireysel çalışma programı ve etütler oluşturuyoruz.Etütte öğrencinin eksik olduğu konuları soru çözümleriyle pekiştirip kapatmasını amaçlıyoruz.


-İlk aşama sınavında net artışı sağlamak için eşit ağırlık gruplarına fizik,kimya ve biyoloji;sayısal gruplarda da tarih ve coğrafyadan ek ders veriyoruz.


-Mayıs ayı içerisinde tüm derslerde konular bitirip ve seri deneme kampına geçiyoruz.Kamp süresince günlük uygulanan denemelerde soru çözümleri ile devamlılık sağlıyoruz.





HEMEN İLETİŞİME GEÇİN

Şimdi Tam Zamanı

Yetenegini kesfetme zamanı

İNDİRİMLERDEN YARARLANIN